Hakkımızda

2001'den Bugüne: Mezitli Oto Ekspertiz

Kuruluş yılları 2001'e dayanan ve ilk mersin oto ekspertiz merkezlerinden biri olan işletmemiz, otomobil alım satım esnasında oluşan talep veihtiyaçların büyümesi üzerine 2010 yılında Mezitli oto ekspertiz olarak yenilenen ve geçen kısa zaman zarfı içerisinde markalaşan, sektörünün öncü işletmelerinden biri haline gelen işletmemiz, faaliyetini başarıyla devam ettirerek siz değerli müşterilerimize en iyi hizmet kalitesini sunmaktadıİ.

ilk ve tek mesleki yeterlilik belgeli oto ekspertiz merkezi!

Mezitli Oto Ekspertiz olarak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından ikinci el otomobil ticareti hakkında yayınlanan yönetmelikte belirtilen esaslara uygun olarak ISO 9001 ve TSE Hizmet Yeterlilik Belgesine sahip, işletme ruhsatı ve marka tescil belgeleri ile tüm mesleki yeterlilik belgeleri bulunan bölgesinin ilk ve tek oto ekspertiz merkezi konumundadır.

Oto ekspertiz merkezimiz 10+ yılı aşkın deneyimi ve alanında uzman personelleri  ile en gelişmiş teknolojik aletleri ile computest hizmeti vererek, ikinci el araç alım satımında güvenilir ve tarafsız hizmet anlayışı yansıtmaktadır. İşletmemiz, iş disiplini ve yaptığı iş sorumluluğunun kapsamının ne kadar önemli olduğunun bilincinde olup, tamamen müşteri memnuniyeti odaklı bir hizmet yapısına sahiptir.

Sizden ilham alıyoruz...

Siz değerli müşterilerimizden gelen memnuniyet geri bildirimleri ile kendimizi sürekli geliştiriyor, iş aşkımızı bir adım öteye taşıyoruz. İyi ki varsınız.

Yılların vermiş olduğu tecrübeyi 4 adet test hattı ile birleştirerek siz değerli müşterilerimizin hakkını ve hukukunu koruyarak güvenilir ve tarafsız olarak ekspertiz hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Blog Yazılarımız
İkinci el araç alacaklara 5 önemli tavsiye

İkinci el araç satın almak popüler bir konu olmasının yanı sıra birtakım riskler de taşımaktadır.

Devamını Oku
Sıfır Araçlar için Oto Ekspertiz Önemli Midir?

Sıfır araç satın almadan önce oto ekspertiz kontrolü yaptırmak, ciddi sorunlarla karşılaşmanızın önüne geçecektir.

Devamını Oku
Oto Ekspertize Uğramadan Yapılması Gereken Kontroller

ikinci el araba alım satımı öncesi aracı bir oto ekspertize götürüp muayene ettirmeniz gerekiyor. Bu yazımızda satın almak istediğiniz aracı oto ekspertize..

Devamını Oku
Oto Ekspertizde TSE İle HYB Belgesinin Önemi

TSE ve HYB belgelerine sahip olan oto ekspertizler, daha çok tercih edilir durumdadır. Bu belgelere sahip olmayan ekspertizlerin çeşitli sorunlar yaşatabilir

Devamını Oku
Amortisör Nedir ve Ne İşe Yarar?

Amortisör, titreşimi minimuma indirmek için kullanılan, sürücü ve yolcuları sarsmadan konforlu bir sürüş imkanı veren araç mekanizm..

Devamını Oku